Thursday, April 16, 2009

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua warga KarnaDya,
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 akan berlangsung pada 17 April hingga 26 April 2009. Pihak KarnaDya ingin menjemput semua ahli KarnaDya datang ke booth kami bagi memeriahkan lagi pesta buku.
Kali ini, KarnaDya menyediakan beberapa produk baru untuk pembaca sekalian termasuk 'Chick-Lit', Novel Grafik, dan Buku Mewah/Coffee Table book. Novel-novel terbaru dari penulis-penulis profilik (Aina Emir, Mimie Afinie), serta buku-buku inspirasi dan novel awal remaja terkini turut berada di booth kami di Ground Floor, PWTC.
Dapatkan buku-buku keluaran kami dengan diskaun-diskaun yang hebat. Jangan lupa temui penulis-penulis kami di sana. Sebarkan maklumat ini kepada rakan-rakan anda!
JUMPA DI SANA YA!!!
Itu antara email yang kuterima dari KarnaDya..Awal-awal lagi aku sudah mengajak dayah untuk turut serta dalam memeriahkan lagi pesta buku tersebut tapi malangnya dia tak berminat. so terpaksa lah aku cari orang lain untuk ke sana. Sejak aku tahu pesta itu akan diadakan sudah banyak blog yang aku geledah semata-mata nak tengok jadual penulis yang duty disana nanti..Semalam aku chit chat ngan Kak Dhiya Zafira..hati ni teringin benor nak tengok n jumpa dengan penulis kesayangan aku tu secara depan2..bincang2 punya bincang kami set 25hb april nanti harap2 dapat bersua dengannya dan penulis yang lain. Aku pulak yang excited nak pergi..hehe..
Kepada anda yang berada di sekitar kawasan KL dan Selangor mahupun luar daerah dan negeri sekali pun jemput2lah datang beramai-ramai ke pesta yang julung2 kalinya diadakan..dan boleh beramah mesra dengan penulis kesayangan anda semua.

Dan 25hb tu jugak kat Kia tempat aku kerja ni ada Karnival Mega Sales jugak berlangsung 2 Hari bermula dari 25hb - 26hb April 2009. mybe aku lambat sikit ke sana..

6 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

alaa...24 & 25 sy de kelasla..

Ain Aishah said...

alaa..bru nk ajak diana tadi..26?boleh?

Shaharuddin Othman. said...

rase-rase nok g gok tgok orang jual buku...

Ain Aishah said...

jom moh kita ramai2 p tgk..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

26 pun sama gak..
allaaa..nk ikot..

Ain Aishah said...

la yeke..plak..jom la cik diana...leh kita jumpa.kiter pun xpernh jumpa lg kan?asyik dengar suara aje...sy xsabar nk borong nvel dh ni..