Friday, April 10, 2009

Mood macam macam


Assalamualaikum semua..


Agak lama rasanya tak update entry kat sini. Semalam aku MC lagi. Masuk kali ni bermakna sudag 2 kali Jumaat aku MC. satu minggu lepas dan sekali lagi semalam. dah bermacam ubat dah aku telan. tak tahu nak makan ubat apa lagi dah. suara pun dah kalah ratu rock negara Ella tu Hehe..


Manuskrip aku tu pun agak lama aku tinggalkan semua gara-gara kesihatan yang tak menentu ni tapi kadang-kadang time demam kura-kura ni lah idea tu tiba-tiba datang..banyak pula yang bermain di fikiran..macam mana tu ya?terpaksalah aku simpan dalam pendrive aku ni jap. (Otak) harap2 aku boleh mengingatinya kembali..insyaAllah. Penyelidikan dan kajian aku tentang sejenis penyakit yang berkaitan dengan cerita aku tu masih berjalan seperti biasa. cuma aku perlu explore dengan lebih detail lagi tentang masalah dan penyebab penyakit itu merebak.

Korang doakan aku ya...
wassalam

4 comments:

Shaharuddin Othman. said...

Kesiannya....deman ye....
ct rehat dulu...makan ubat ye.
sama-sama lah kita berdoa moga
ct cepat sembuh....

Ain Aishah said...

thanks ya..

SuFy said...

smg awk cpt sembuh..ni sakit per ni?urm, mkn byk2 dn berkhasiat ta..heeee...anyway, singgah2 d blog sy k...tqqq....mmuuahh...

Ain Aishah said...

terima kasih sufy..
dh sembuh dh skg ni..
hehe..
sakit demam n telinga aje..
hehhee..muahhx