Thursday, March 19, 2009

Tag again!!

Wah kena tag lagi! Tag yang cik diana kenakan aku pun belom lagi aku jawab. Ini nak jawab yang ni pulak..macam mana ya.? Cik diana, saya jawab yang ni dulu ya leh tak? memandangkan aku dah jawab yang lepas cuma aku kena cover utk cik diana bg tu..hehehe tak per saya utg lagi ngan awak ..Harap2 cik diana tak marah saya! nanti saya belanje KFC bila jumpa k? wah gitu. Wokey! Jom layan Tag yang ni kejap!..to Kak Fara..Suka2 ya kenakan ct? Ok..ct Jawab!


1) Do you think HOT??

Hot kalau ngan adik2 aje. (kakak yang tegas) iya ke?hehe tanya mak.!



2) Upload a favourite picture of you...


3.Why do u like this picture?
Ibu chenta hatiku. ketabahan dan kesabaran beliau banyak beri aku impak yang begitu besar dalam hidup ini. susah mau bergamba dengannya...ini pun aku amik sebab aku nak tatap wajahnya bila aku duk jauh..hehehe syg ma!
4. When was the last time u ate pizza?
lama x makan. last sekali bulan 12 tahun lepas. Boikot punya pasal.hehehe
5. The last song u listen too?
banyak sgt lagu yg aku dengar. xtahu mana yg last.
6. What are u doing right now besides this.
tengah borak sama boss and ketawakan dia sbb dienyer HP sama ngn aku nyer HP
7. What name u prefer besides yours?
my real name
8. People to tag (5 person)
1) Cik Diana
2) Miss Hana
3) Huda
4) Mr.Zen
5) sufy
9. Who is no.1?
Dia ni dulu kerja NAZA kira skg. dia duk HQ aku lak branch so kalo pagi2 tak dengar suara dia dulu xsah. mesti kena dengar jugak. tapi skg dah xda dh Orang nak wat cm tu..rindu dia!
10. No.3
kawan blogger aku. suka tengok dia ngn Mr.S die tu..wah romantik gitu. harap2 kekal.
11. Say something about no.5
ini pun kawan blooger aku jugak. aku senang ngn dia sbb dia pun suka baca novel mcm aku. hehe
12. How about no.4?
Ha..ini lah dia mylovely fren(boy) yang pernah aku ada. best jd kwn dia. Thanks jdkn aku kwn baik ko. thanks for da everything..
13. Who is no.2
kawan satu KG lain2 daerah, satu Kelas masa diploma dulu, satu kepala ngn aku dan baik sangat!! kiter kan saim (bhs kelate)
OK! dah siap..hehehe sape2 yang terkena tu saya minta maaf ya, giliran korang pulak untuk menjawab..sekian!
p/s: to cik diana - jangan kenakan saya pulak ya? hutang tag awak dulu tu pun saya lum jawab lagi...hehehehe cik diana? smile... :-)

2 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

wahhh..wahhh..cik ain..awk nk kne sy ye..
tag yg arituh x bebls lg ni..hehe..=P

Ain Aishah said...

hihi..
x dak aih..
sy kn suka kenakan awk. awk x marah kn?