Friday, March 20, 2009

Bosan

Assalamualaikum semua..




Dalam entry yang sebelum ini aku pernah post entry bosan dan kali ini entry tajuk yang sama juga aku postkan sekali lagi. Entahlah hari ini bosan sangat. Aku masuk pejabat pagi tadi seorang salesman pun tak datang lagi. Aku dan dayah aje yang sampai itupun aku terserampak dengannya di hadapan Pasar Besar Taman Tun Dr Ismail. Aku singgah kejap beli Nasi Lemak walaupun kat rumah aku dah makan Roti+Jem sekeping. Memandangkan hari ini sabtu minggu ke3 Kakak aku cuti (Naza Corporation) aku terpaksalah datang sendiri dengan bus. HQ pun cuti juga. Argghh Bosan tahanp gile dah ni sampai kan dayah boleh main games ayam! aku? lepas aku check kereta aku dan buat rutin harianku yang seperti biasa aku terus mengadap laptop ini. Boss aku pun tak masuk pejabat hari ini just call opis aje bitau dia tak masuk terus gi tempat display kereta kat Stadium Shah Alam. Hajat hati nak update umah aku ni tapi lepas banyak kali cuba tak dapat jugak. so, aku pun update la entry hari ini. Itulah sejak akhir-akhir ini aku rajin sangat postkan sesuatu yang boleh menghilangkan rasa bosan aku ni.



Oh! terlupa aku nak maklumkan kepada kalian semua, sekarang ini sedang berlangsungnya pameran kereta NAZA di Stadium Shah Alam bermula dari 20hb Mac hingga 22hb Mac 2009 Masuk adalah PERCUMA..

Nikmati rebet tunai pembelian kereta NAZA dr rm4000 - rm12000 ...

Jumpa anda di sana atau anda boleh lah terus datang ke bilik pameran kami di Naza Autoworld TTDI PLAZA KL.








Hurm.. ini terlebih rajin dan bosan sampai aku kemas dan susun atur balik tempat mejaku ini..ini yang terhasilnya.....





Sekian...

6 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

bosan ekk..jom argghh g karaoke..huu..=]

Ain Aishah said...

huhuhu...
jom..! hehehehe

editor said...

ada kala kita happy,ada kala kita suka,ada kala kita sepi,ada kala kita terlalu happy kan....ada kala kita bosan tapi mesti ada yang x kena kan.....yang penting pengisian...lumrah hidup...

Ain said...

a'a pengisian! ada kala kita di bawah ada kala kita di atas. apabila berada di atas dan senang jenguklah mereka yang ada dan sesekali bantu lah mereka. insyaAllah DIA sentiasa akan disisi kita

samdaddycool said...

lawa work station... :)

An said...

hehe..Thanks ya mr.samdaddycool