Monday, March 16, 2009

Happy Birthday Boss

Happy Birthday to my boss Encik Ibrahim b Mohd Jaafar. Besday my boss sebenarnya 15 March maknanya dah terlebih sehari dah ni. Memandangkan besdaynya jatuh pada hari ahad so terpaksalah kami buat hari ni. Apa pun boleh kira meriah la jugak tadi walaupun hari ni masa berjalan agak slow sikit. jenuh jugak boss dan anaknya itu tunggu staf2 sini pi beli kek. hehe...ingatkan nak buat surprise tetiba pulak si Arif tu cakap nak celebrate party boss. Terseyum lebar aje aku tengok. So, lepas tengah hari baru lah semuanya selamat. apa pun selamat Hari Lahir boss..
Arif yang koboi...tgk? lilin pun boleh letak ke?
Aku ngan dayah...picture ni diambil selepas makan kek. tunggu 2nd round nak makan Kfc pulak. hehe
Aku yang comot ( besar x kek tu?) p/s : Arif, aku makan banyak xpe perut aku xtahu kenyang.hehe)


My boss - Encik Ibrahim dengan lelakinya..



Inilah rupa Kek Cokelat yang di beli kat Secret Recipe.. Best! berbaloi aku 'puasa' makan nasi tengah hari ni. hehehe



Lepas beberapa minit tu boss cakap Sis (dr RHB Bank) dah On the way bawak KFC. hehe makan lagi memang berbaloi laa 'puasa' nasi hari ni. ini pun kek yang separuh aku dah makan. separuh lagi ada sebelah aku ni. tunggu nak suap aje. Ayam KFC pulak awal2 lagi dayah dah tanyakan aku nak ke tak? selamba aje aku jawab. Kau, tinggalkan aku seketul. hehe last2 aku ambil dua ketul. banyak tak aku makan? hehehe..








4 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

awk smpaikn slm kite kat en.ibrahim..
hepi besday..hehe..da tua da..=P

Ain said...

hehhee..wokey wak. roger!
hehehe..hari ni ada makan2 lagi tau kat sini..
xtau mkn ape..tp still dlm mood besday dia laa..

editor said...

banyaknya ain makan....ape ni ade bela keee...orang kecik tapi alamakk.....apa pun happy brthday pada rakan setugas ain tu yeee.

Ain said...

banyak ke? hehe..rezeki jangan ditolak abg din. hehehe...