Wednesday, February 4, 2009

Pagi Yang Indah



Pagi2 aku masuk opis ni dengan senyuman yang entah lah nak describekan macam mana. But happy lah mungkin mood pepagi yang happening dan ditambah dengan hidangan menu pagi yang kuambil sebelum masuk opis. bertenaga sikit!!!. Masuk2 opis deringan telefon berdering seperti biasa. otak aku ni dah berkira2 mesti si Ester ni nak suruh punch kad untuknya last2 betul jangkaan aku. memang tepat!! alang2 dah borak n miss ngan dia tu aku gurau2 ngan dia pasal ang pau..hehe dayah pun ikut serta. saje melawak ceriakan pagi2 lama betol dia bercuti sejak dua hari sebelum hari raya cina lagi hinggalah semalam. last2..dia masuk dengan senyuman yang tak bisa aku lontarkan jauh2..fuh, berbeza lah. nampak lain!! ' kasut baru gaya baru' bak kata Arif..memang lain lah.
Lama2 dia duk atas ni...dia kasi angpau seperti yang di sebelah ini dan untuk dayah sekali. hehe Thanks Ester...cyg ester! muaah..hehe dia kata dia kasi pada yang belum berkahwin sahaja memandangkan dalam branch ni aku dan dayah sahaja yang ada dan belum kahwin so kamilah yang bertuah tu. hehehe..sempat jugak menyakat dan mengusik si Arif dan Adli staff kat sini. Aku cuba2 jugak intai2 dalam tu ada berapa keping..hehe thanks ester!!! Moga2 murah rezeki you ...!

No comments: