Friday, March 27, 2009

Rindu Dia..






Kak Liza...Hari ni dia last kat NAZA MAZDA ttdi , lepas ni akak ni akan start kerja barunya kat Cherry Alado kat Cheras pulak. Dah jauh dan bukan lagi sebumbung compny lagi ngan akak ni. Mesti aku rindu gila ngan suara akak ni aje boleh dengar satu level ni. hehehe..nak dekat2 ngan hari lastnya makin cun akak sorang ni. caya lah kak..
Apa pun aku banyak berkongsi cerita dengan akak ni. dari soal kerja hinggalah personnel..memang x segan silu ak bercerita malah sikapnya yang peramah dan banyak cakap tu dan suka gelak buatkan aku dan dayah banyak ketawa hari2 kalau x gelak ngn ceritanya tak sah..
Untuk Kak Liza..
Siti minta maaf kalau selama ini siti ada terkasar bahasa mahupun kata ngn akak selama ini. Terima kasih kerana banyak bagi tunjuk ajar dan nasihat kepada siti selama ini. Terima kasih ya kak..sayang akak. muuahh.

6 comments:

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

waahhh...tukar cat uma ekk..

ain said...

a'a tkar. He2 saje cri kelainan..tp xserasi lg gn jiwa sy ni.

Shaharuddin Othman. said...

alamak....bila plak nak tukar umah kita ni..

Ain said...

hihi..dh lma

samdaddycool said...

.... bertemu dan berpisah adat kehidupan.. tiada yang kekal. Tapi sedih kalau kita terpaksa berpisah dengan orang yang kita sayang... life goes on

Ain said...

ya betul tu berpisah dengan org yg kita sayang lagi sedih....